vilken känga är finast!!

Midcut boot349:-Midcut boot349:-


tha tha

tha tha bloggen
ida så ska jag o min syrra åka in till stan som ni ser på min blogg att jag har jätte myckt presentkort från i julklapp som jag ska shoppa lite för hah;) ))) ska åka i väg om en halv timma ungefär. så ja har väll inge speciellt o blogga om då ba att ja juste klicka på rösta på min blogg där på röstgrejsimojsen det vore jätte super duper snällt;))) ))) gå in på http://fashionworld.blogg.se/ det vore jätte snällt o rösta järna där  också
tjao:)) :::....                        hoppas ni får en fortsatt bra morgon/vendela

Rösta!!!!!!!!!


Julklapparna.


Smycken.

Vilmas värsta dag.

Jeansleggins.

Linne.

Hårborste.

Pyssel.

Presentkort, H&M 250:-, Lindex 450:-, Åhlens 450:-

Söt hund.

Barbie.

Hund & katt.
Jag fick även massa pengar till USA... :)

Heey

Heey idag så har jag bara vart hemma lite och så inte gjort nånting speciellt,, men igår så sov en kompis över hos mig hon heter olivia,, Och i morrn så e de julafton ska fira jul hoss kusinerna ska bli super duuper kul (Y) Granen e jätte full med paket under,, så har tjuvkikat lite vad som ligger under o läst på o så ;) hhaaha,, i morrn så tror jag bara tror neej jag vet att vi kommer sova hoss kusinerna dom heter ellen o hugo. det ska också bli kul.. i år så önkar jag mig typ bara pengar haha neejj inte så lite bara men  men önskar mig ba det för jaagg ska spara till min usa resa azzå tills vi drar till USA;) :) (H) haha <3 <3 hejdå ska väll hitta på nånting snart) strax)
BYE BYE



Isabella gästbloggar.

Hej!


Det är Isabella som skriver. Vendelas syster. Jag har precis gjort en design till Vendela och fixat hennes blogg lite grann. Kanske inte så mycket som ni ser men lite småsaker. ;)

Just nu är jag sjuk medan Vendela är i skolan. Hon slutar om några timmar. Haha hon är så avundsjuk för att jag får vara hemma och inte hon... :D Men hon slutar tidigt idag iallafall.

Längtar så mycket till julafton. Träffa släkten, äta god mat, få julklappar och såklart bara ha jullov...


Ska be Vendela blogga lite mer. Bra va? Men för att göra det lättare för Vendela att blogga så får ni svara på frågan här nedanför:

Test

:D :) :( :O

bild från i sommras(SAKNAR) ;(

Jag!! bild från i sommras)


Bilder i sommras?


Tja Tja ;;))

Tja tja;;))

förlåt Att jag inta har bloggat på länge..( För jag har haft dålig uppdatering):( Imorrn i skolaaaan så ja ska ja o min klass typ vara med på nån förestälning ska nog bli ganska kul;)  hihiih ) får väll se hur det blir(9) Kommentera gärna min (GLOGG) (BLOGG) Men jag vad önskar ni er i julklapp då!! Har väll direkt ine o blogga om elr jaa )(har ju haft ganska mycket läxor satt har inte haft tid att BLOGGA)) idag så ska Wilma sova hos oss super)(DUPER kul;))) :) (H)) (Här e wilmas blogg fashionbywilee.blogg.se) Bjuder på en bild på mig också ;)))
Gammal)