♥Min fantastiska syster♥


Hade inget att göra satt jag laddade upp lite bilder! :)


Hej ♥♥

Hej bloggen... nu så är jag hemma kom hem för ungefär 2 timmar sen jag har vart på min morfars landställe :) och dock så har han ingen el där var där med Bella Jennifer och min morfar och jag men det har ju dock varit JÄTTE tråkigt väder har ju bara regnat hela tiden :( men yeees imorgon så har jag inget in bokat och så satt yeeeees men ni får ha det så bra hejdå! :O

Hej!

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering, har haft så fullt upp t.e.x gröna lund,farmor och farfar, myst, men just nu så är jag iaf hos farmor och farfar vi åkte hit i går och ska stanna tills på torsdag, i går så kom vi hit vid runt kl 20:00 och då så har vi int gort något speciellt men vi kom it kl 20:00 och då så åt vi ostkaka med jordgubbssylt och grädde och sen så å vi lite choklad och kollade lite på datan och packade upp lite och så ;) och idag så sov jag och Bella ut t ungefär kl 10:00 och då gick vi upp och åt frukost och sen kl 13:00 så kom Ellen (Kusin) till oss och så skjutsade min faster (Ellens mamma) oss till stan och så shoppade vi i ungefär 3 timmar och sen så fikade vi och så blev vi skjutsade hem och då så var jag Bella och Ellen hemma hos farmor och farfar och kollade på våra grejer vi hade köpt och visade för farmor och farfar och så och sen så åt vi middag och efterrätt och nu så ska jag nog snart gå och lägga mig....





Godnatt.. ;)


Jätte höga klackskor

 Bilder tagna från Google.com...

Sommarlov!!!!!!!!!!!!!!! :D

Hej bloggen! ni vet väl mitt första ord, Sommmarrrrrrrrloooooooov!!!!!! ja men imorgon så har vi skolavslutning och får sommarlov ska bli så skönt drf ska göra massor av roliga saker på sommarlovet, ja mne ni får ha det så bra!

:)


Hej! ♥♥♥♥♥♥

Hej bloggen! nu så är jag hemma har shoppat lite idag kan tyvvär nt visa bild på det nu är så trött men visar kanske nån annan dag, det var iaf två linnen, ett par shorts och ett par höga klackskor är iaf jätte nöjd, längtar tills på onsdag när vifår skolavslutning för på torsdag så ska jag och bella typ åkA och shoppa och på fredag till typ söndag ska jag sova hos en kompis, och så ska jag åka och shoppa med min syrra och kusin snart också, ja men måste sova nu är iaf super trött bye bye! :) ;)

Två Colage jag gjort i Paint! dom handlar om kläder jag vill ha! :)


Hej! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hej bloggen ska kanske snart åka iväg med syrran vi ska kanske åka och shoppa :) Hehehehe! Men nu så är morfar hemma hos mig! hejdå-1 :)


Svar på tal?


Mikaela


Vad fint collage du gjort!snyggt!!!



Svar: Åh tack så mkt, <33 kämpade me dom ganska länge också! <33 Tack. :)

Älskar verklligen bilden kan inte sluta kolla på den! ;)


Shopping med Frida och Olivia

Hej bloggen! om en timme nu så ska jag Olivia och Frida mötas upp och så ska vi shoppa och äta lunch + fika mysiigt! ska kanske shoppa nåt får se jaja men ha ddetttt så bra hörs// vendela! :)

Två Colage jag gjort i Paint! dom handlar om ett om USA! och ett om Mig.

 Bilder tagna från Google.com


Food inspiration

California Girl(1) Enjoy your meal.SERENDIPITYYummyEuphoriaI'm a hungry bloggerEuphoriaYummyYummybaked, brown, chocolate, cupcake, hearts - inspiring picture on Favim.comGirls love chocolate...Euphoria


Hej! ♥♥♥♥♥♥

Hej" Eeeee.. imorgon så ska jag Olivia Och Frida åka och shoppa! ska bli så kul vi ska äta lunch där då också och såklart FIKA hehe! :) aja men nu så ska jag städa min garderob bye bye! :)


Mmm har nyss bakat NOUGAT

 här är en bild på nougat



Recept:

9 dl havregryn
1 tsk bakpulver
3 dl socker
och en hel bit Nougat finns att köpa på matbutiker.
Ugnen 175 g (15 min) sen låt det stelna lite sen klart! :) snabbt :*

Svar på tal'' Om E S T E L L E. :**

E S T E L L E



Jag testade oxå denna smoothie. Åh va god !
Blir liksom lite krämigt med advokado
//Estelle




Svar: va bra <33333 :** har du nån blogg för du är så snäll :** och kommenterar så mycket :) Pussi! :*

OJJJJJJJJ VAD GAMMAL :S + nyårsbild! -.-

Ojjjjjjj vad gammal typ 2 år gammal ;) Nyårs bild


Bild tagen från i sommras ;)