Dressingroom

FestFestUSA StrandUSAMajbrasa för ikvällMajbrasa för ikväll

Spa + Hud :) ;)

 Gu vad orättvist vill gå på nu!!! :( ;( -.-

Rör sig sirklarna elr inte?????


Bilder på mig.

image descriptionimage descriptionimage description

Här är Kissie ni som inte vet vem det är!

Kissie.se


Hej! ♥♥♥♥♥♥

♥ Hej nu så är jag inne har precis druckit en smoothie, Mmms) ♥♥
♥♥♥♥   Jag kom precis in har varit ute med Jennifer Bella And Frida! Vad gör ni nu? ja juste glömde bort att säga att jag har en ny blogg fast jag kommer blogag på den hära bloggen ochså ungefär lika mycket på båda bloggarna nu är ni väl nyfikna på vad den heter. Den heter




Lovepinks.blogg.se                          Puss ♥♥
♥♥

Sommarn! :D

ohh, Nu länktar jag till sommarn, Vill bara ha looooooooov nu! SNÄLLA!!!!!!!! aja får väll stå ut ett tag till då!






på sommarn så kan man bada i poolen och i havet.  

♥ Hääääääääj!

♥  Häääääj! Har vart i skolan idag ;( Tråkigt..   Jättekul vi gjorde typ inge spreciellt, Men nästa helg så ska jag sova hos min bääääääääääästis! :), har inget att göra nu så vi ses!  // Vendela!

Lova Och Wilma

Hej! Nu så är jag hemma, Lova Och Wilma ska sova hos mig idag. Det ska bli jättekul, Vi har nyss ätit tackopaj, Muuums! aja kan inte blogga mera nu hörs! / Vendela!



Fashionbywilee.blogg.se

Ny design till Vendela!

Sådär, nu har jag precis fixat en ny design till Vendela. Den gamla var ju lite tråkig, men nu är den färgglad och vårig! Bra va? :)

Vad tycker ni om designen? Vendela verkade jätte nöjd, så det är ju bra! Men ni ska veta att om ni är intresserade av en design så kan ni mejla mig på [email protected], alla designer jag gör är gratis.

Om ni inte ser den nya designen, så ska du trycka på f5 för att uppdatera. :) 

Fortsätt följ mig här!


Naaw så söta vill ah dom nu <333

TumblrFacebookNaruna - I WANTKocham.im - Wszystko to co kochamFunny animals {Part 275}Beautiful LifeTOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE.TumblrP I C T U R E S *-*Sara Donovan(41) TumblrAnd it feels better than love.TumblrGoogle Bilder-resultat for http://1.bp.blogspot.com/_yTR-L92hoPA/TGJlGEpEIKI/AAAAAAAAAUc/XUPeFAr_Q9s/s1600/mops.jpgDatsnom -mmmmMops | mamkosPictures :) ♥(1) December 15, 2011f_73252473-cba01612.jpeg (JPEG-Grafik, 630x522 Pixel)JEG VIL HA EN LITEN HUND !!!! &lt;3 (vildedanielsen)Beleza canina - Coleção Dog Wallpapers - Parte 2ates me from you ? what separpug II by ~lovable-moments on deviantARTLet's get wasted.

Så söta Chihuahuaer vill ha dom nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Renrasiga chihuahua valpar med stamtavlaRenrasiga chihuahua valpar med stamtavlaRenrasiga chihuahua valpar med stamtavlaChihuahua hanvalp med stamtavla


Lyssna på den!

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw&feature=player_detailpage


Farmor And Farfar!


Har vart hos farmor och farfar, Kom hem just nu! så har inte kunnat blogga så mycket vi har haft så fullt upp, Imorrn så ska jag typ vara med Jennifer, Och på söndag så ska jag typ vara med Alexandra Och Clara, :) Kan inte skriva mer nu hörs/Vendela

Pics


Pics


Pics of me!


Pic of me!

image description

Vad ska jag blogga mer om?


2011 2012

Då!    Nu!


Hej!

Hej! Nu ee jag hemma kollar little på datan! :) ska snart hitta på någonting Jennifer kan inte sova hos mig/jag hos hon drf hon ska sova hos hennes kompis! Ska träffa Alexandra Och Clara på Onsdag ska bli sååååååååååå¨kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul..! _)( Igår så åkte jag Bella och morfar och daddie vi sov där en natt och hade jätte super duper kul..! vi kom hem idag :) men vi ska nog åka dit igen! snart! då har jag inget mer att skriva så hörs//Vendela! Lägegr in en bild också!






Svar på tal?

Gott me godis,





Svar: Ja verkligen, Men vem e du! :D :) Tack för att du kommenterade! :) ;) :D ;D

hej!

Hej! Idag så har jag varit i STAN med Mamma Pappa Och Bella! Vi hade super kul! :) ;) Har shoppat lite grann! Kommer kanse lägga in bild på detta vi får väll se! Lägger in en bild också!